Foodpreppers madworkshop og foredrag

Vi har et, okay to., måske tre spørgsmål til dig …

Hænger du som forældre lidt i bremsen? Mangler du ideer til madlavningen? Gider børnene ikke spise det, som bliver sat på bordet? Er madpakkerne det værste punkt på dagsorden? Og er I kørt lidt af sundhedssporet og har svært ved at finde tilbage til quinoasalat, smoothies og hjemmebag?

Kunne du svare ja? Til et, to eller alle spørgsmålene?

Øv var, så er du bare kørt helt træt i madlavningen, er lidt usund, og har nogle kræsne børn. Beklager men dig og din familie er altså ikke særlig meget anderledes end alle andre. Nåede du lige at blive bange der? Troede du lige løbet var kørt?

Nej nej, du er lige præcis som mange af de andre familier, som vi har hjulpet til en hverdag med mere overskud og madglæde. Nogle gange skal der ikke mere end en god oplevelse og et kærligt spark bagi til at komme tilbage på sporet og igangsætte nye vaner. Det er præcist, hvad Ellie Malou er klar til at give dig med vores madworkshops og foredrag. En god og lærerig oplevelse med høj energi og god humor.

Her ser du vores overskrifter på workshops og foredrag. Det kan også være, du har en anden idé i tankerne. Så skriv til os, og få tilsendt et ganske uforpligtende tilbud.

Workshops og foredrag