Foodpreppers er opstået på baggrund af min, kærlighed til mad og mennesker

Ideen til Foodpreppers opstod, da flere og flere spurgte mig, Malou, om jeg ikke kunne komme hjem til dem og lave mad som sådan en privat kok, eller om de ikke kunne komme til mig og få fyldt nogle bøtter med mad.

Det grinte jeg lidt af i en lang periode, og tog det blot som en sød kompliment til mig og min mad.

Indtil den dag hvor det gik op for mig, at det jo var en genial idé, som faktisk kunne laves til et koncept. Og et koncept der adskiller sig fra alle de andre måltidsløsninger på markedet.

Jeg spreder kærlighed med maden

Jeg fandt hurtigt ud af, at det ikke kun var min mad, som var efterspurgt, men at den energi, det overskud og den kærlighed, der fulgte med maden, var mindst ligeså givende og vigtig.

Der er nemlig meget på spil på tallerkenen

Måltidet handler ikke kun om selve maden på tallerkenen, der er så meget mere på spil, der enten kan stjæle eller give energi.

Med dette koncept ønsker jeg derfor at minimere de faktorer omkring måltiden, som stjæler din energi. Om det er kræsne børn, manglende tid eller inspiration til at lave farvestrålende og nærende retter eller noget helt fjerde.

Maden i dit liv skal give dig energi, overskud og glæde både fysisk og mentalt, så du kan stå i din fulde power. Det er målet med Foodpreppers.

En hær af hjertekrigere

Jeg kan ikke gøre det alene, og derfor vil jeg løbende uddanne nogle helt igennem fantastiske Foodpreppere, der ligesom jeg er passioneret omkring mad, og går med hjertet forrest.

Workshops og foredrag