Handelsbetingelser

1. Medlemskab

1.1. Dit Foodprepper Community -medlemskab løber fra måned til måned, indtil det opsiges. For at få adgang til Foodprepper Community skal du have internetadgang og angive en eller flere betalingsmåder. “Betalingsmåde” betyder en aktuel, gyldig og anerkendt betalingsmåde, som til enhver tid kan opdateres, og som kan omfatte betaling via din konto hos en tredjepart. Medmindre du afmelder medlemskabet inden den månedlige faktureringsdato, giver du os tilladelse til at trække betaling for den følgende måneds medlemskab via den oplyste betalingsmåde (se “Afmelding” nedenfor).

1.2. Vi kan tilbyde en række abonnementer, herunder særlige kampagneabonnementer eller medlemskaber, der tilbydes af tredjeparter i forbindelse med levering af deres egne produkter og tjenester. Visse abonnementer har forskellige betingelser og begrænsninger, hvilket vil blive oplyst ved tilmeldingen eller i anden kommunikation, der gøres tilgængelig for dig. Du kan se specifikke oplysninger om dit Foodprepper Community-medlemskab ved at gå til vores website.

2. Fakturering og afmedling

2.1. Faktureringsperiode: Vi fakturerer dig for medlemsgebyret for Foodpreppers Community medlemdsskab hver måned via din betalingsmåde på den kalenderdag, der svarer til startdatoen for betalingsmedlemskabet. I visse tilfælde kan faktureringsdatoen ændre sig, f.eks. hvis en betaling ikke er blevet gennemført, eller hvis betalingsmedlemskabet begyndte på en dato, som ikke findes i en given måned.

2.2. Betalingsmåder: For at bruge Foodpreppers Community skal du angive en eller flere betalingsmåder. Du kan opdatere din betalingsmåde under din profil. Vi kan også opdatere dine betalingsmåder med oplysninger leveret af betalingstjenesteudbydere. Efter en opdatering giver du os tilladelse til at fortsætte med at trække betaling via den/de pågældende betalingsmåde. Du giver tilladelse til, at vi må opkræve betalinger ved brug af en hvilken som helst betalingsmåde, der er tilknyttet din konto, i tilfælde af, at din primære betalingsmåde afvises eller ikke længere er til rådighed for os ved betaling af dit abonnementsgebyr. Du hæfter for eventuelle ikke-hævede beløb. Hvis en betaling ikke kan gennemføres på grund af kortudløb, utilstrækkelige midler eller andet, og du ikke sletter din konto, kan vi suspendere din adgang til tjenesten, indtil vi har opkrævet betalingen via en gyldig betalingsmåde. Ved nogle betalingsmåder kan udstederen afkræve dig visse gebyrer, f.eks. for udenlandske transaktioner eller andre gebyrer i forbindelse med behandlingen af betalingsmåden. Lokale skatter kan variere afhængigt af den anvendte betalingsmåde. Henvend dig til udstederen af betalingsmåden for yderligere information.

2.3. Afmelding: Du kan afmelde dit Foodpreppers Community-medlemskab når som helst. Du vil fortsat have adgang til Foodpreppers Community’et frem til udgangen af den månedlige faktureringsperiode. I det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, vil betalinger ikke blive refunderet, og vi yder ikke refusion eller kredit for delvist brugte medlemsmåneder. For at afmelde medlemskabet skal du gå ind på din profil og følge afmeldingsinstruktionerne. Hvis du afmelder medlemskabet, lukkes din konto automatisk ved udgangen af den indeværende faktureringsperiode. Under din profil kan du se, hvornår din konto vil blive lukket.

2.4. Pris- og abonnementsændringer: Foodpreppers kan fra tid til anden ændre abonnementer og prisen på dem. Dog vil prisændringer eller abonnementsændringer tidligst gælde for dig 30 dage efter, du har fået besked.

3. 14 dage gratis prøveperiode

3.1. Dit Foodpreppers-medlemskab kan starte med en gratis prøveperiode. Den gratis prøveperiode i medlemskabet varer 14 dage, medmindre andet er angivet ved tilmeldingen, og hensigten er at lade nye medlemmer og visse tidligere medlemmer prøve tjenesten.

3.2. Foodpreppers afgør suverænt, hvorvidt betingelserne for en gratis prøveperiode er opfyldt, og vi kan begrænse adgangen til eller varigheden af gratis prøveperioder for at forhindre, at de misbruges. Vi forbeholder os retten til at ophæve den gratis prøveperiode og sætte din konto i bero, såfremt vi vurderer, at du ikke opfylder betingelserne. Medlemmer i husstande med et eksisterende eller nyt Foodpreppers Community-medlemskab opfylder ikke betingelserne. Vi kan bruge oplysninger såsom betalingsmåde eller en konto e-mailadresse, som bruges med et eksisterende eller nyt Foodpreppers Community-medlemskab, med henblik på at afgøre, hvorvidt du opfylder betingelserne. Der kan være begrænsninger med hensyn til at kombinere med andre tilbud.

3.3. Foodpreppers hæver det månedlige medlemsgebyr via din betalingsmåde ved udgangen af den gratis prøveperiode, medmindre du afmelder medlemskabet inden udgangen af den gratis prøveperiode.

4. Kontoadgang

4.1. Adgangskoder og kontoadgang. Det medlem, der oprettede Foodprepper Community-kontoen, og hvis betalingsmåde bliver debiteret (“kontoejer”), har adgang til og kontrol over Foodprepper Community-kontoen og er ansvarlig for enhver aktivitet, der foregår via Foodprepper Community-kontoen. For at bevare kontrollen over kontoen og undgå, at andre opnår adgang til den (hvilket vil omfatte oplysninger om afspilningshistorik på kontoen), bør kontoejeren bevare kontrollen over de Foodprepper Community-kompatible enheder, der bruges til at tilgå tjenesten og ikke afsløre adgangskoden eller detaljer om betalingsmåden, som er tilknyttet kontoen, over for andre. Du er ansvarlig for at opdatere og sikre nøjagtigheden af de oplysninger, du giver til os om din konto. Vi kan opsige din konto eller sætte din konto i bero for at beskytte dig, Foodprepperes eller vores partnere mod identitetstyveri eller anden svigagtig aktivitet.

5. Forsendelse

5.1. Vi sender varen hurtigst muligt, og du kan forvente at modtage den indenfor 5-7 hverdage ved nærmeste pakkeshop eller posthus. Ved tilbud og kampagner kan du forvente en længere leveringstid. Der kan forekomme porto på alle fremsendte pakker. Køb af online produkter til download, vil du have adgang til umiddelbart efter, købet er gennemført.

6. Priser

6.1. Alle priser er i danske kroner og inklusiv 25% dansk købsmoms

7. Betaling

7.1. Der kan betales via. webshoppen med Dankort, VisaDankort, VISA-kort og Mastercard. Ved bestilling skal du indtaste dit kortnummer, kortets udløbsdato og kortets kontrolcifre.

8. Fortrolige oplysninger

8.1. Dine oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail – bliver transmitteret krypteret, når du sender dem til os. Vi bruger kun dine oplysninger til at sørge for, at du får informationer om adgang til og korrekt brug af online produkter og/eller deltagelse på det kursus/workshop/arrangement, du har købt plads på.

Ydermere bruges dine oplysninger til at kunne informere dig, hvis uforudsete problemer skulle opstå og/eller kurset/workshoppen/arrangementet må flyttes til en anden dato eller aflyses. Se også sektionen “Fortrydelsesret” nedenfor.

Oplysninger i forbindelse med dit køb opbevarer vi i 2 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle reklamationssager. Du kan bede om at få slettet dine personlige oplysninger ved at henvende dig til mikkel@foodpreppers.dk

9. Ordrebekræftelse

9.1. Efter gennemførelsen af dit køb, vil du modtage en ordrebekræftelse på den e-mail konto du har angivet.

10. HANDELSBETINGELSER, AFLYSNING OG FORTRYDELSESRET

10.1. Aflysning af foredrag og workshops: Vi forbeholder os ret til at aflyse foredrag og workshops ved for få tilmeldinger eller i tilfælde af sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til en anden dato hvor der er ledige pladser. Alternativt refunderes det fulde beløb. Vi kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved ændringer. Vi kan ikke garantere, at aflyste foredrag oprettes på et senere tidspunkt.

10.2. I henhold til forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter”, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres. Det betyder, at tilmelding og køb af foredrag, workshop og online webinar er bindende. Du kan derfor ikke forvente at det betalte beløb ved tilmelding eller køb kan refunderes, hvis du bliver syg eller på anden måde er forhindret i at deltage. Du kan dog overdrage din plads til en anden person ved at give Foodpreppers besked senest 24 timer inden start. Skulle du ved en fejl have gennemført en tilmelding eller et køb kan du indenfor 24 timer efter fortryde din tilmelding eller køb ved at rette henvendelse til mikkel@foodpreppers.dk.

Ved køb via webshoppen kan du fortryde dit køb indenfor de første 8 dage fra købsdatoen. Pengene gives dog ikke retur. NB: Ved køb af e-bøger er der ingen fortrydelsesret.

11. Forbrugeraftaleloven

11.1. Din ordreafgivelse er underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder lov om visse forbrugeraftaler.

12. Rettigheder og copyright

12.1. Alle rettigheder samt digitale produkter tilhører Foodpreppers IVS. Ved køb opnås udelukkende en ret til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

13. Forbehold

13.1. Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer.

Foodpreppers

Foodpreppers Modern Leadership Investing IVS
Blågårds Plads 2, 1.tv
2200 København Ø
CVR: 39814684