Du kan booke en Foodprepper til at lave din mad

”Inden vi bookede Foodpreppers var det, som holdt os tilbage, at vi skulle udlicitere en opgave, der er SÅ indgroet i hverdagen.”

“Men så var det virkelig dejlig at opleve, at tilgangen har handlet om os som familie og vores individuelle behov, hvilket har gjort, at vi ikke føler det som en decideret service i ”den kolde forstand”, men mere at der er kommet et ekstra medlem i vores familie, som vil os det bedste. Det har haft en kæmpe betydning at The Foodprepper (Malou) har haft en så kærlig indstilling til at være i vores hjem og lave mad til os”.

Hvis du også sidder og holder dig lidt tilbage, så håber vi, at du kan finde svar her på siden, som giver dig modet og lysten til at kontakte os.

Vi laver ikke standardiserede løsninger, men tilpasser os jeres familie. Derfor vil vi opfordre jer til at kontakte Malou, så hun kan giver jer et konkret men uforpligtende tilbud. Malou er super skarp til at tune ind på jeres familie, og kan derved finde den løsningen som harmonerer bedst med jeres hverdag, behov, smagspræferencer og værdier.